intro-tavling-sommaren-2017

Vår sommartävling - Mitt i Naturen

Porslinsfabrikens sommartävling 2017 2017-07-06T19:11:48+00:00

Välkommen till vår sommartävling – Mitt i naturen

Porslinsfabriken värnar om alla djur i vår svenska natur. Vi måste ta ansvar för vår vackra skog och mark. På senare tid har vi designat serviser med anknytning till naturen. Vi strävar efter att använda grön el i vår produktion och är måna om att skydda naturen i vår tillverkning. Därför har vi valt frågor i vår sommartävling med temat vår svenska fauna.

Tävlingen pågår till och med torsdag den 31 augusti 2017.
Alla som deltar i tävlingen registrerar sig samtidigt för vårt nyhetsbrev.

Priser

3 deltagare med rätta svar lottas ut och vinner thegods och två äggkoppar med myror på.

Svara på frågorna nedan
 

FRÅGA 1 | En fråga om myrorEn av våra kända designers har varit med och tagit fram en mycket populär servis som anknyter till naturen och en av våra minsta insekter, nämligen myran. Vad heter denna designer?
 

FRÅGA 2 | Kan du räkna?Det här benporslinet är noggrant uttänkt och antalet myror är viktigt... Men hur många myror ska det vara på varje produkt?
FRÅGA 3 | Vad heter servisen?Denna handgjorda servis med myror är uppskattad av många men vet du vad servisen heter?
 

FRÅGA 4 | Vad heter designduon?En mycket känd designduo har tillsammans med porslinsfabriken tagit fram en uppskattad serie med namn Svenska Djur. Vilka designer är det vi tänker på?
 

FRÅGA 5 | Kan du djuren?Serien Svenska Djur har inspirerats av olika arter i vår svenska fauna. Skålarna är dekorerade med dessa djur. Vilka av följande arter finns INTE med i serien?


NamnEmail
Translate »